BEDDENSPECIALIST VERKADE nieuwe kledingsponsor heren 1 en 2

beddenspesialist
Met Beddenspecialist Verkade is een nieuw driejarig contract overeengekomen. De naam van dit mooie bedrijf zal op de wedstrijdbroeken van heren 1 en 2 komen te staan. Ook de keepersbroeken zullen op mooie wijze worden voorzien van de naam en het logo van deze sponsor.
Achter dit mooie bedrijf in Noordwijk zitten Mechtild en Marcel Zwetsloot die de handbalvereniging Foreholte al heel lang een warm hart toe dragen. In een eerder stadium als vrijwilligers maar al meer dan twee jaar als sponsor.
HV Foreholte is meer dan blij met dit mooie gebaar en zal haar uiterste best doen om beddenspecialist Verkade op een goede manier te vertegenwoordigen.
Als alles goed gaat zal op 19 december 2015, tijdens een zaterdagavond wedstrijd van de heren 1, de complete set voor het eerst worden getoond.
De heren zijn inmiddels goed voorzien van sponsoring. Garagebedrijf Hierck & ten Bosch op de shirts, Sportcafe Luigies op de trainingjacks en Beddenspecialist Verkade op trainingsbroek en wedstrijdbroek.

Het is aan de heren om deze mooie gebaren om te zetten naar een positieve voortzetting. Sponsors bedankt en natuurlijk de heren veel plezier en succes in de nieuwe kleding.

namens de PR-commissie van HV Foreholte.

Geplaatst op 27/11/2015, in PR sponsor commissie. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s