Gemini trekt aan het langste eind

Weer een uitwedstrijd van de Dames C1 op het programma, deze keer tegen Gemini uit in Zoetermeer. Iets wat aftastend begonnen we aan de wedstrijd, het ging over en weer. Verdedigend stonden beide teams goed op hun plek, druk zetten vanaf links en zo kwam er toch een gaatje en scoorde Tamara de 0-1. Gemini deed niet voor ons onder en zo ging het gelijk op 1-1, 1-2, 2-2, 2-3, doelpunten van Sanne en Benthe. Het spel werd al flink ruwer en de scheidsrechter zag niet alles, daardoor kregen we ook maar liefst 2x 2 minuten in de eerste helft. Deze waren zeker niet allemaal terecht maar Foreholte hield zich staande en ging rusten met een voorsprong van 5-7.

In de kleedkamer even bijkomen, want het tempo was vrij hoog. Tweede helft startte we goed en liepen verder uit naar 5-9 met doelpunten van Sanne en Marieke. Twee mooie aanvallen van Gemini en onthoudbaar voor Romy. Zo kwamen ze dichterbij met 7-9. Toch vond Foreholte weer kleine ruimtes die goed werden benut vanaf de hoek op rechts van Marieke en door het midden van Benthe, 7-11. Helaas kregen we vlak achter elkaar weer een tijdstraf van 2x 2 minuten met onduidelijke reden en zo stonden we heel even met ze vieren in het veld. Daar maakte Gemini dankbaar gebruik van, 9-11. De kopjes gingen een beetje hangen en we speelde wat “paniek” handbal en gingen steeds meer tegen ons zelf handballen. Met nog twee mooie knallen van afstand van Zoe en Milou kwamen we tot 15-14 en toen was het kaarsje uit en trok Gemini aan het langste eind, eindstand 16-14.

Meiden, ook dit hoort bij het handballen, maar niet getreurd zondag kunnen jullie weer laten zien wat jullie in je mars hebben om 10:00 uur thuis tegen KSV uit Heerhugowaard.

Doelpunten gescoord: Zoe 4(1p), Benthe 3(1p), Sanne 2, Marieke 2, Tamara 2 en Milou 1

Geplaatst op 18/11/2015, in Dames C1, Seizoen 2015 / 2016. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.