Dames Foreholte bekeren verder

Afgelopen dinsdagavond was er een bekerwedstrijd in Den Haag tegen hoofdklasser W.H.C. Foreholte dat dus twee klassen hoger speelt moest dat klusje wel even gaan klaren. Dat gebeurde ook en wel met 26-30.

Foreholte dat het zonder keepster Kim Geerlings en opbouwster Nikki v/d Post moest doen, startte in een fantasie-opstelling. Dit betekende, dat eerst de speelsters aan de beurt kwamen, die normaliter zich op de wisselbank bevinden. Met als drijvende kracht zowel in de aanval, als de verdediging, ging Dana Vincenten haar team voor. Ze wist wederom een stempel op de wedstrijd te zetten. Ze scoorde 13 x waarvan 4 penalty’s. Toch kwam Foreholte niet los van een stug W.H.C. Men liep achter de feiten aan, door balverlies en weinig inspiratie qua aanval en verdedigend nogal afwachtend. W.H.C. mocht lange aanvallen opzetten, dus kwamen de Voorhoutsen niet in hun spel. Foreholte stond met 15-12 achter na 30 minuten. In de tweede helft startte de basis, maar het bleef behelpen. Gelukkig was de inzet goed te noemen. Halverwege de tweede helft kwam de uitspelende ploeg pas langszij en uiteindelijk werd het moeizaam 26-30. Kim Schuurbiers viel nog uit met een handblessure nadat ze 7 x wist te scoren. Naast Dana Vincenten 13 x scoorden ook: Britt van Leijden en Lisanne Ruiter 3 x, Ramona Vink en Melanie Zwaan beide 2 x. Invalster voor Kim Geerlings t.w. Angie Bel viel goed in, naast Roxanne Roffelsen.

Geplaatst op 11/11/2015, in Dames 1, Seizoen 2015 / 2016. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.