Jeugd F1 – Velo 7

Onverslaanbaar, dat was onze Jeugd F1 afgelopen zondag. Vol goede moed zetten de meiden van Velo 7 telkens opnieuw de aanval in, maar kwamen gemiddeld een koplengte te kort en verloren zo kostbaar balbezit. De daaropvolgende tegenaanvallen van Foreholte bleken wel succesvol en zo stond het in de rust al 12-1 voor onze toppers.

Om de tweede helft wat spannender te maken en de tegenpartij meer kansen te bieden bleef Foreholte meer op eigen helft. Velo 7 creëerde zo meer mogelijkheden om te scoren, maar Nicky keepte ijzersterk, waardoor het alsnog moeilijk scoren werd voor de meiden uit Wateringen. Foreholte had met ze te doen en wachtte in de tweede helft zelfs netjes met aanvallen totdat de keeper weer op haar plek stond.

De wedstrijd eindigde uiteindelijk in een 16-2 winst voor Foreholte. En dit hadden ze zeker niet alleen aan lengtevoordeel te danken, maar ook aan goed samenspel en een sterke verdediging. Kortom… goed gedaan kanjers!

Geplaatst op 09/11/2015, in Jeugd F, Seizoen 2015 / 2016. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s