Spelfeest MINIhandbal weer groot succes bij HV Foreholte

Het MiniHandbalSpelfeest van handbalvereniging Foreholte stond op 31 oktober in het teken van Halloween. Deze spelfeesten worden georganiseerd, gezamenlijk met de omliggende verenigingen in de Bollenstreek, om de jongste jeugd in deze omgeving spelenderwijs met handbal in aanraking te brengen. Dit keer waren er zo’n 30 kinderen in Sporthal De Tulp om mee te doen met de leuke handbalspellen, die in het teken stonden van Halloween. Eerst was er een warming up met spookjestikkertje waarbij iedereen een spookje is, behalve de heks die iedereen moet tikken en de tovenaar die iedereen kan bevrijden. Ze konden gooien op een tchouk die versierd was als spinnenweb en proberen de grote spin in het midden te raken. Er was een groot circuit, waarbij je eerst onder de donkere Halloween-tunnel moest kruipen, bij de pion de heksenmuts op zetten over de kast waarbij je over de vleermuis heen moet stappen. Er was Halloween-kwartet waar er meerdere hoepels op de grond lagen met daarin een rat, doodshoofdje, spook en heksenmuts. Bij iedere hoepel staat een verdediger en een aanvaller. Met zijn 2en moeten zij proberen om 4 dezelfde spullen te verzamelen en daarbij ook hun hoepel verdedigen voor de aanvallers. Tussendoor was er pauze waar een heks “groene spinnensoep” uitdeelde en hele enge snoepjes. Het was leuk om het enthousiasme van de kinderen te zien. We kunnen terugkijken op weer een geslaagde Halloween-handbal-ochtend en kijken uit naar de volgende MiniHandbalSpelfeesten bij de andere handbalverenigingen.
Meer foto’s zijn te zien op de site van Flickr.

Geplaatst op 01/11/2015, in Minihandbal spelfeest. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.