Dopa Meat steekt handbalteams B2 en gemengde E2 in het nieuw!

E2 jeugd

b2 teamfoto

Met gepaste trots deelt Jeroen van Eijk namens de Sponsorcommissie van HV Foreholte mede dat Dopa Meat, broek en shirtsponsor is geworden van maar liefst 2 teams voor de duur van 3 jaar. Dopa Meat wordt gerund door Dolf Rieken junior en senior en het bedrijf is gevestigd in Den Haag.
Het bedrijf met 15 man personeel, koopt vlees in uit alle landen van de wereld om het vervolgens door te verkopen aan landen in Zuid Europa die daar dan weer vleeswaren, kipnuggets en andere vleesgerelateerde producten van maken. Vader en moeder Rieken wonen inmiddels al 35 jaar in Voorhout. Dolf junior is inmiddels verhuisd naar Noordwijk, maar zijn hart ligt nog steeds in Voorhout en ook bij de handbal. Lang geleden heeft zijn zus gehandbald bij HV Foreholte. HV Foreholte is dan ook geen onbekende voor deze familie. Fijn dat Dopa Meat zijn naam wil verbinden aan twee teams, die nu in prachtige kleding lopen door de sponsoring.

Geplaatst op 30/10/2015, in PR sponsor commissie. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s