Pokeravond HV Foreholte

Na een zeer succesvolle pilot vorig jaar met de heren van HV Foreholte, presenteert de activiteitencommissie voor dit jaar een pokeravond voor alle leden en vrienden van HV Foreholte.

Het pokertoernooi zal gehouden worden op vrijdag 27 november om 20.30 uur in de Break-Out. In verband met de wetgeving is de minimale leeftijd om met het toernooi mee te doen 18 jaar.

PokeravondFlyer

De regels van het toernooi zijn als volgt:

Algemeen
Het toernooi is alleen voor leden en vrienden van HV Foreholte. Tevens geldt er een minimale leeftijd van 18 jaar.

Inkoop fiches
Je mag totaal 3x fiches inkopen voor €5 euro. Daarvoor krijg je (per €5) 6000 punten aan waarde. Het inkopen stopt na de tweede pauze. De waarde van de fiches zijn:
Wit: 50
Rood: 100
Blauw: 500
Groen: 1000

Het toernooi
Het toernooi bestaat uit verschillende rondes. Elke ronde duurt 25 minuten, na elke ronde zullen de blinds (verplichte inzet van de twee spelers na de dealer) stapsgewijs omhoog gaan. Tussen elke twee rondes wordt er een pauze ingelast van 10 minuten. Wanneer je even weg loopt en er wordt gespeeld, wordt je hand na 10 seconden gefold.

Prijzengeld
Wanneer er niet meer ingekocht kan worden, zal het prijzengeld berekend worden. Alleen de eerste 3 plaatsen zullen betaald worden. Om toch nog iets voor de club over te houden zal er een percentage van het prijzengeld naar de club gaan.

Geplaatst op 28/10/2015, in Activiteiten commissie. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.