Nieuwe sponsor erbij voor Heren 1

Kort geleden is Hierck en ten Bosch als shirtsponsor verbonden aan de Heren 1 van HV Foreholte. Daar is nu trainingsjacksponsor Luigi’s Sportcafé bijgekomen. Met Dennie Luigies is een enthousiaste man binnengehaald, die zich graag bij onze club wil aansluiten. Dennie vertelde al langere tijd ‘iets’ te zoeken binnen de handbal en ziet in de Heren 1 een mooi team om ‘mee te doen’ met onze handbalvereniging.
Dennie, zelf goede voetballer, ziet de handbal als een stukje Voorhout waar hij gewoon bij wil horen. In de Heren 1, en aanhang en supporters ziet Dennie natuurlijk potentiële klanten die hij het binnen zijn zaak naar de zin wil maken.

Een driejarige verbintenis is overeengekomen waar zowel de handbal als Dennie zeer tevreden mee zijn.
Mocht u op korte termijn kennis willen maken met het bruisende bedrijf van Dennie, dan is daar zaterdag 24 oktober 2015 al gelegenheid voor.
Luigi’s Café is omgebouwd tot een echte Duitse feesthal waar het Oktoberfest dunnetjes zal worden overgedaan. De zaal gaat open om 20.00 uur en zal in de kleine uurtjes sluiten.

Geplaatst op 24/10/2015, in PR sponsor commissie. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.