Het zit tussen de oren

Foreholte A1 – SEW/West-Friesland

De meiden van SEW reisden zaterdagavond – met een monsterscore van 14-41 – lachend terug naar het Noorden. Foreholte A1 ging in beraad: wat gaat er mis?

Een verdediging waar nog te veel steken los zitten, ballen die strakker en netter aangespeeld moeten worden en technische fouten die voorkomen kunnen worden: dit zijn enkele issues waar de Voorhoutsen zaterdag mee kampten. Toch zijn dit niet de hoofdoorzaken van het debacle van zaterdag, denkt coach Thomas Werle. ‘Ik richt me vanavond niet op de techniek, maar op wat er in jullie hoofd omgaat.’ Zo begon Thomas zijn nabespreking in kleedkamer 1 van sporthal de Geest.

Het vertrouwen in het team, maar ook bij de meiden zelf moet weer groeien. Vorig jaar baanden de meiden doortastend en zelfverzekerd hun weg naar de kampioenswedstrijd. De verdediging stond stevig en maar weinig tegenspelers vonden hun weg naar het doel. Dit eerste seizoen in de jeugddivisie is heel andere koek. Maar: ook deze koek kan gegeten worden en smaakt uiteindelijk niet bitter, maar zoet. Er gaat wat veranderen. Foreholte A1 wil zich weer laten zien!

Doelpunten: Maartje Kraakman (8 waaronder 5 penalty’s), Merel van Drueten (3), Feline Verweij (2), Eva Vos (1)

Geplaatst op 19/10/2015, in Dames A1, Seizoen 2015 / 2016. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s