Dames Foreholte hebben hun dag niet

Na de goede prestatie van afgelopen week, was er nu zaterdag een wedstrijd waarin alleen tegenstander Fiqas/Aalsmeer in eigen huis aanspraak maakte op de overwinning. Vanaf het begin liep het niet en de ruststand van 20-11 beloofde niet veel goeds voor de tweede helft. Eindstand was 39-19.

Dat Fiqas/Aalsmeer een lastige tegenstander is dat is bekend bij coach Ricardo Clarijs en zijn dames. Je moet hen niet de ruimte geven, want dan loop je achter de feiten aan. En dat gebeurde dan ook. Fiqas/Aalsmeer strafte de fouten bij Foreholte genadeloos af. De Voorhoutse keepsters konden weinig van hun klasse laten zien. Na 6 minuten was het al 5-1 en via 20-11 en 29-15 stopte de teller bij 39-19. Kim Schuurbiers en Ramona Vink scoorden respectievelijk 8 en 4 keer en waren de enigen die een krappe voldoende behaalden. Eén doelpunt werd gescoord door Naomi Hoogervorst, Dana Vincenten, Lisanne Ruiter, Malu Zandbergen, Saskia Kolster, Lize Vrolijk en Anouk Zwaan. Het team kan zich a.s. zaterdag in de Tulp om 20.30 uur weer van hun beste kant laten zien tegen United/Breda. Komt allen het team aanmoedigen!

Geplaatst op 18/10/2015, in Dames 1, Seizoen 2015 / 2016. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s