Foreholte Dames A – Ieder begin is lastig?

Foreholte – Succes Schoonmaak VOC

Zaterdagavond 3 oktober, zeven uur. Gisteravond begon voor de A1 het avontuur wat Jeugddivisie heet: een competitie met clubs als Quintus, west-Friesland SEW, Maedilon VZV en Succes Schoonmaak VOC… de betere teams van Nederland en stuk voor stuk uitdagingen voor Foreholte.

De eerste uitdaging was VOC. Een team dat zeker thuishoort bij de top van Nederland én een team dat Foreholte A1 flink met haar neus op de feiten heeft gedrukt. Na het beginsignaal van scheidrechter van den Elzen maakten de Amsterdamsen een snelle voorsprong en stond het zes tegen nul.

Het publiek heeft veel acties gezien van middelopbouw Merel van Drueten, die met haar schijnbewegingen de tegenpartij op het verkeerde been zette. Voornamelijk cirkelloper Eva Vos stond tegen VOC in de linkerhoek maar vond haar team meerdere malen vanaf de cirkel. Foreholte begon in de tweede helft met een 6-0 verdediging, wat beter uitpakte tegen het snelle VOC. Duo Maartje Kraakman en Feline Verweij wisten de meeste doelpunten vanaf de linkeropbouw te voorkomen, maar dit bleek niet genoeg: na zestig minuten was de eindstand 35-15. De vele reddingen van keepsters Romy Verweij en Angie Bel hebben de eindstand misschien iets dragelijker gemaakt: Romy haalde er zelfs een aantal penalties uit.

Doelpunten: Romy van Duin (4), Feline Verweij (3), Eva Vos (2), Maartje Kraakman (2) Merel van Drueten (2), Suzanne Meeuwissen (2)

Geplaatst op 04/10/2015, in Dames A1, Seizoen 2015 / 2016. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s