Rabobank Clubkas Campagne

Jouw stem is geld waard! Jij steunt ons toch ook?

Rabobank clubkas campagne

Als lid van de Rabobank mag je tijdens de Rabobank Clubkas Campagne je stem uitbrengen onze mooie vereniging. Geef HV Foreholte jouw stem tijdens de stemperiode van 1 t/m 15 oktober via Rabobank.nl/bollenstreek.

Alle leden van de Rabobank ontvangen op 1 oktober per post een kaart met daarop een persoonlijke stemcode. Daarmee kunnen zij online van 1 t/m 15 oktober een stem uitbrengen op HV Foreholte. Ieder lid krijgt zes stemmen. Hij of zij mag maximaal één keer op dezelfde categorie stemmen. Per categorie zijn er drie ‘hoofdprijzen’; 1e prijs ter waarde van € 5.000, 2e prijs € 3.000 en 3e prijs € 1.500. Naar rato wordt de rest van het geld per categorie verdeeld. Voor de verdeling wordt gekeken naar het aantal stemmen. Hoe meer stemmen voor de betreffende vereniging, des te hoger het bedrag dat naar de clubkas gaat!

De clubs die zich hebben aangemeld, hebben zichzelf ingedeeld in één van de volgende categorieën; duurzaamheid, vitale economie, zorg, wonen, educatie en overig.  HV Foreholte is ingedeeld in de categorie Wonen. Vraag mij niet waarom, maar het is een feit.

Bij de Rabobank Clubkas Campagne bepalen de leden van Rabobank Bollenstreek welke verenigingen en stichtingen een bijdrage krijgen én hoe hoog dat bedrag is.

Jouw stem is geld waard! Jij steunt ons toch ook?

Rob van Iterson
penningmeester

Geplaatst op 30/09/2015, in Rabobank Clubkas Campagne. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.