Bestuur Sportparkpop verrast Bestuur HV Foreholte met € 15.000

Voor de handbalwedstrijd van de Dames 1 tegen Quintus werd zaterdagavond door Sportparkpopvoorzitter Bert Pilaszek het bedrag bekend gemaakt dat geschonken kon worden aan de Handbalvereniging Foreholte.
Het bedrag van € 15.000 is een groot deel van de opbrengst van een muzikaal evenement dat mede mogelijk is gemaakt door de vele vrijwilligers van de club HV Foreholte. Dit muzikale spektakel is al voor het tiende jaar op rij georganiseerd en wordt op Koningsdag 27 april gehouden op het buitenveld van de handbal aan de Sportlaan. Met de aanwezigheid van Ina Wanders (horeca) en Bert Pilaszek werd de cheque overhandigd aan Kees Kraakman, voorzitter van het bestuur van HV Foreholte, ondersteund door Rob Van Iterson (penningmeester) en Carolien de Jong (secretariaat). Er vinden een aantal bestuurswisselingen plaats in het bestuur van Sportparkpop, Daan Hoogervorst gaat het muzikale gedeelte voor zijn rekening nemen en neemt de taken van Ron Hoogervorst over. Ina Wanders wordt opgevolgd door Anton Wijsman en neemt het horeca gedeelte op zich voor de komende editie. Dank aan alle vrijwilligers en sponsoren die hun bijdrage hebben kunnen leveren in welke vorm dan ook om dit bedrag aan de Handbalvereniging te kunnen schenken.

Geplaatst op 27/09/2015, in Sportparkpop. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.