Beachhandbal 2015 weer super geslaagd!

Wat een feest op het Noordwijkse strand. Zo’n 120 leden van HV Foreholte verzamelden rond de klok van 10 uur op zondagochtend om daar lekker te beachhandballen. Jong en oud waren welkom en hadden zich dan ook opgegeven voor dit spektakel! De catering liep als een trein en iedereen kon genieten van heerlijke broodjes en drinken tussen de wedstrijden door. Na de warming up werden er een aantal wedstrijdjes gespeeld met verrassende acties, leuke trucjes en vooral flinke zandduiken. Voor de jeugd was er een programma tot 14:00 uur. De jeugd ging met een mooie medaille trots naar huis nadat zij met verschillende stoeispellen en wedstrijdjes zich hadden uitgeleefd op het strand. Onder de Senioren werd vooral veel genoten van gezelligheid en mooie beachhandbalmomenten. Aan het einde van de dag werd iedereen getrakteerd op een lekkere snack en patat in de Break-out. Aan het einde van de dag werden de prijzen uitgereikt door organisator Rob Kolster, die al een aantal jaar zeer actief is binnen de organisatie van het Beachhandbaltoernooi samen met Clara Kolster. Fijn dat er veel ouders ook een kijkje kwamen nemen bij het toernooi. Dank aan iedereen die zijn steentje heeft bijgedragen om dit toernooi weer onvergetelijk te maken! De begeleiders van de teams, de cateringmensen, de opbouwers en afbrekers, de vrachtwagenchauffeur,de fietsbegeleiders, de ouders die ingesprongen zijn op het strand zelf, en iedereen die het weer mogelijk heeft gemaakt om een leuk plaatjes van zichzelf te laten vastleggen voor de camera!

Marion Hoogervorst

Klik HIER en HIER voor alle foto’s!

Geplaatst op 20/09/2015, in Beachhandbal. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.