Beachhandbaltoernooi 2015

Op zondag 20 september zal het jaarlijkse Beachhandbaltoernooi gehouden worden in Noordwijk. Het toernooi zal dit jaar worden gespeeld op het strand bij “Beach Break” in Noordwijk, strand afrit 21 (bij de Koele Costa en Buitengewoon).

Zoals al eerder aangegeven is het toernooi dit jaar voor iedereen, dus van kabouter tot recreant, alle leeftijdscategorieën zijn welkom. Ook bestuursleden en vrijwilligers van de club zijn van harte welkom. We rekenen op een enorme deelname! Voor de allerkleinsten  (E, F, H) hebben we een op zichzelf staand programma wat op sommige punten samen zal gaan met het “hoofd programma” en tot ongeveer 14.00 uur duurt.

Jaarlijks vertrekken we met alle deelnemers op de fiets vanaf de Break-Out richting Noordwijk. Dit jaar verwachten wij om 09.30 uur bij de Break-Out te vertrekken, zodat het programma op het strand om 10.30 uur kan beginnen. Graag met je eigen team afspreken wie fietst en wie e.v.t. anders gaat.

Voor alle jeugdteams t/m A geldt; iedereen doet mee en wordt in een team ingedeeld! Afmelden (met goede reden) bij je coach en die geeft het door aan rob.kolster@gmail.com. Voor alle seniorenteams geldt; coach inventariseert deelname en geeft z.s.m. door aan rob.kolster@gmail.com.

Voor eten en drinken wordt gezorgd, maar het kan uiteraard nooit kwaad om ook zelf een en ander mee te brengen. Frietjes na afloop in de Break-Out!

De foto’s van vorig toernooi zijn HIER te bekijken.

Beachhandbal

Geplaatst op 14/09/2015, in Beachhandbal. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.