Daan en Anouk behalen de Jonge Scheidsrechters Opleiding

Afgelopen zondag hebben Daan Hoogervorst en Anouk Zwaan de Jonge Scheidsrechters Opleiding (JSO) voltooid. Bij deze cursus hoort ook het diploma handbalscheidsrechter 3. Bij HV Kwiek in Raalte was een jeugdtoernooi wat gebruikt is voor het afleggen van de Proeve van Bekwaamheid (PvB), op dit toernooi speelde de top van Nederland. Voor het toernooi diende ze hun portfolio ingeleverd te hebben zodat ze bij het slagen voor hun PvB het diploma konden krijgen.

Daan en Anouk hebben een goed toernooi neergezet en hebben laten zien dat ze een aanwinst zijn voor het scheidsrechterskorps. Ze hebben afgelopen jaar veel tijd gestoken in de bijeenkomsten van de JSO en het daarbij behorende huiswerk.

DSC_4752

Geplaatst op 09/09/2015, in Scheidsrechters. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s