Sponsorovereenkomst Garage Bedrijf Hierck & Ten Bosch

Op 4 september 2015, heeft de sponsorcommissie van de HV Foreholte een mooie nieuwe sponsor aan zich weten te binden te weten Garagebedrijf Hierck & Ten Bosch. Dit bedrijf heeft haar naam voor drie jaar verbonden aan onze club als shirtsponsor van de Heren 1.
Hierck & Ten Bosch is een bedrijf dat bestaat uit Loek en zijn schoonzoon Jeroen. Loek was met het Garagebedrijf Hierck al goed bekend binnen onze club maar nu hij verder gaat met zijn schoonzoon onder Hierck en Ten Bosch wilde hij ook actief blijven binnen onze club.
Na een heel positief gesprek werd een overeenkomst gesloten voor de komende drie jaar. Wij als club zijn natuurlijk heel blij dat zo’n mooi bedrijf met ons in zee gaat voor de toekomst.
Tip van sponsorcommissie: Ga gerust met uw auto naar Garagebedrijf Hierck & Ten Bosch als u op zoek bent naar een vertrouwd adres. Als lid van de handbal krijgt U, naast de altijd geleverde goede service, ook nog eens 10 procent korting op de rekening! En wie wil dat nu niet?
Kijk voor meer informatie van dit Garagebedrijf op:

Hierck&TenBosch-logo.jpeg
Garagebedrijf Hierck & Ten Bosch
de Scheysloot 57A
2201 GN Noordwijk ZH
(industrieterrein Klei-Oost)
Telefoon 071 737 00 36
Loek 06 463 453 51
Jeroen 06 432 481 90
info@hierck-tenbosch.nl

Geplaatst op 06/09/2015, in Algemeen. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.