Oefenwedstrijd Dames 1 – E&A 3 keer 30 minuten met winst afgesloten.

Afgelopen vrijdag “oefenden” de dames weer en wel 3 x 30 minuten tegen een ploeg uit de tweede divisie uit Arnhem. Het werd een stevig pot handbal, maar dat had Foreholte al ervaren in de vorige competitie. Toen verloor E & A van de onderste , maar wist van de bovenste te winnen, was toen erg wisselvallig. Uiteindelijk werden ze 7 e. Het is goed dat een handbalwedstrijd slechts 2 x 30 minuten duurt, want bij 3 x 30 minuten komt het ‘t spel niet ten goede. Aanvankelijk ging Foreholte heel goed van start en leek E & A een makkelijke prooi te worden, 8-1 voorsprong. Daar er veel gewisseld werd, kwam dit de continuïteit niet ten goede. Bovendien liet E & A het er niet bij zitten en knokte zich terug. Via 11-5 werd het 17-9 na 30 minuten. Het begin van de tweede helft was nog voor Foreholte , maar E & A gooide het hierna over een fysieke hardere boei. Foreholte had hier zichtbaar moeite mee. De tegenstander kwam hierdoor dichterbij en de eindstand na 60 minuten was 30-26. Dat Foreholte over een goede conditie beschikt werd duidelijk, want de derde helft liep men weer verder uit. Hoewel het spel deze wedstrijd t.o.v. gisteren minder was, omdat er veel technische fouten waren en veel gemiste kansen, kan Foreholte toch terugzien op een nuttige oefenwedstrijd. Maar men zal blij zijn in komende seizoen teams te treffen die technisch en taktisch vaardiger zijn en het niet altijd moeten hebben van het fysieke spel. Het eindresultaat was 45-36.

Geplaatst op 14/08/2015, in Dames 1, Seizoen 2015 / 2016. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.