Eerste Oefenwedstrijd nieuwe seizoen Dames 1 met 32- 15 gewonnen van Hellas

Onder toeziend oog van een tribune vol supporters, “oefende” dames 1 tegen het haagse Hellas. De dames van Ricardo Clarijs hadden er duidelijk zin in. Gretig pakten ze de draad weer op na een fantastisch seizoen. Dat zij de eerste divisie niet gaan onderschatten, werd duidelijk gezien hun spel. Concurrent Hellas moest er aan geloven. Niet iedereen was er nog, maar de bank zat vol met dames die er klaar voor waren. Foreholte ging rap van start 4-1, maar Hellas vocht zich terug naar 5-3 na 7 minuten. De rest van de eerste helft was het woord aan Foreholte. Via snelle en mooie acties liepen de Voorhoutsen geleidelijk verder weg bij Hellas. Via 10-3 kon er met 18-7 gerust gaan worden. Iedereen kreeg speelminuten en in de tweede helft werden ook verschillende verdedigingssystemen uitgeprobeerd. Hellas liet het er echter niet bij zitten, maar bij Foreholte, ondanks verbeterpunten, verliep het makkelijker, wat natuurlijk een mooie start is. Iedereen kreeg haar speelminuten en na 60 minuten was het 32-15. Negen speelsters wisten te scoren. Het publiek had een hele leuke wedstrijd gezien. Vanavond om 20.15 uur de wedstrijd in de Tulp tegen E & A.

Geplaatst op 13/08/2015, in Dames 1, Seizoen 2015 / 2016. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.