Nieuwe trainer/coach voor onze heren

Beste leden van handbal vereniging Foreholte,

Na het geven van een proeftraining bij de heren en de heren A jeugd is er besloten dat ik graag het avontuur aanga met deze groep handballers voor het seizoen 2015-2016.

De heren ga ik trainen en coachen en de heren A ga ik trainen. Wel zal ik voor zo ver mogelijk aanwezig zijn bij de wedstrijden van de heren A.

Ik ben een handbaltrainer/coach met 25 jaar ervaring van C jeugd tot en met heren senioren in de hoofdklasse. Vooral inzet en motivatie zijn bij mij sleutelwoorden in de ontwikkeling van handballers.

Ook heb ik 25 jaar als scheidsrechter gefunctioneerd met als hoogste klasse de dames eerste divisie.

Ik kijk er erg naar uit om zowel sportief als sociaal aan de slag te gaan bij Foreholte en hoop uiteraard op uw steun als nieuwkomer binnen de vereniging.

Met vriendelijke groeten,

Ben Tetteroo

BenTetteroo

Geplaatst op 18/06/2015, in Technische commissie, Trainers. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.