Eindfeest 2015: Een avond om nooit te vergeten

Afgelopen zaterdag werd in de Break-Out het handbalseizoen afgesloten met een daverend feest. Leden, supporters, sponsoren en iedereen die de handbal in Voorhout een warm hart toedraagt waren hiervoor uitgenodigd.

De middag begon met iets nieuws; penalty’s schieten. Dyon, Monique, Romy, Marit, Ricardo en Henry stonden klaar om met de fanatieke stroom aan “ik doe dat wel even” penalty gooiers een poepie te laten ruiken. Voor velen was het ook wel even vreemd om nu bij deze keepers een penalty te nemen, maar er werd onderling gestimuleerd en de lijst was binnen de kortste keren vol. Ouders, opa’s, oma’s, leden, broertjes en zusjes zijn fanatiek de strijd aangegaan, wat door de diversiteit leuke momenten opleverde. De prijswinnaars zijn heerlijke beloond met een verwenpakket.

Later op de avond werden de kampioenen van het veld (Heren 2 en Meiden C2) gehuldigd voor hun welverdiende prestatie. Zij kregen een T-shirt van het bestuur. Alle kampioenen, dus ook in de zaal (Dames 1 en Meiden C1), werden samen op de foto gezet. Zo stond daar dus een hele club met allemaal winnaars.

Ook was er natuurlijk de Foreholter van het jaar verkiezing. Op de site werden de nominaties voor de senioren (Willem, Marion en Jet) en junioren (Anouk, Lisa en Daan) al eerder bekend gemaakt. Alle aanwezigen deze avond konden stemmen op zijn/haar favoriet. Het werd nog even spannend, maar bij de senioren mocht Jet Warmerdam zich de winnaar noemen en Daan Hoogervorst kreeg deze prijs bij de junioren. Beiden hebben zich afgelopen seizoen op bijzondere wijze ingezet op verschillende gebieden. Samen met vele andere vrijwilligers van onze club zorgen zij ervoor dat de vereniging zich blijft ontwikkelen en gezond blijft. Dit wordt door velen gewaardeerd.

Na een hapje van het buffet draaide de DJ de volumeknop wat hoger en na een toast van het bestuur konden de voetjes van de vloer. Een gezellige afsluiter van het seizoen.

Fijne vakantie allemaal!

Bekijk HIER en HIER alle foto’s.

Geplaatst op 14/06/2015, in Eindfeest, Foreholter van het jaar. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.