En de genomineerde Foreholters van het jaar zijn…

Uit de vele reacties die we hebben ontvangen, hebben we 6 personen genomineerd voor de titels Foreholter van het jaar 2014 junior en senior. Bekijk snel het onderstaande filmpje om te zien of ook jouw favoriet is genomineerd.

De winnaars worden uiteindelijk gekozen tijdens het Eindfeest. Hier ontvang je een stembiljet waarop je jouw definitieve stem kunt uitbrengen. Dus geef je vóór 7 juni op voor het eindfeest, dit kan via activiteitencomm@hvforeholte.nl en zorg ervoor dat jouw kanjer wint!

Náást het bekendmaken van de Foreholters van het jaar, worden ook de kampioenen in het zonnetje gezet en kan je je opgeven om penalty’s te schieten. Uiteraard zal de huis DJ zijn kunsten vertonen en zijn er diverse versnaperingen aanwezig. Kortom, het belooft een geweldig spektakel te worden.

Tot dan!

Geplaatst op 06/06/2015, in Eindfeest, Foreholter van het jaar. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: