Penalty’s schieten op het Eindfeest!

Tijdens het Eindfeest op zaterdag 13 juni kan je meedoen aan het penalty’s schieten. Beroemde Foreholtse keepers zullen hun kwaliteiten laten zien en jij bent diegene die hen kan laten zweten.

Er zal in verschillende categorieën worden gestreden, waarvoor iedereen zich kan opgeven. De diversiteit zal het spannend maken, of je nu jong of oud bent, wel of niet kan handballen, meedoen is belangrijker dan doelpunten maken. Ook ouders, broertjes, zusjes, opa’s, oma’s en supporters, oftewel iedereen die een bal kan gooien is van harte uitgenodigd om hieraan mee te doen. Heb je altijd al zoiets gehad van ja dat wil ik ook eens proberen, of wil je ontdekt worden door onze Dames 1 trainer Ricardo Clarijs (ja, hij staat ook op doel) dan is hier je kans. Hou alle keepers wel heel, we hebben ze nog nodig…

Zorg er voor dat je bij de start van het Eindfeest om 16.00 uur op het veld bent en geef je daar op. Om 16.30 uur starten we met dit onderdeel en er geldt vol=vol!

Op het Eindfeest worden ook de kampioenen gehuldigd, de Foreholter junior en senior bekend gemaakt, er komt een DJ en er is eten en drinken. Dus voldoende gezelligheid. Het Eindfeest is van 16.00-24.00 uur.

Opgeven kan nog tot 7 juni via activiteitencomm@hvforeholte.nl.

Tot dan!

17120182285_9943d3403e_o

Geplaatst op 01/06/2015, in Eindfeest, Events. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s