Reserveer de HV Foreholte kampioenssjaal 2014-2015

Reserveer hem nu…

Reserveer nu de schitterende HV Foreholte kampioenssjaal 2014-2015!

Zaterdag 11 april worden onze kampioenen Dames C1 en Dames 1 rond de wedstrijd tegen Westsite gehuldigd.

Er is een schitterende kampioenssjaal ontworpen, een collectorsitem, die verkrijgbaar is voor € 7,50. Hoe mooi en uniek zal dit zijn als de sjalen in een bomvolle De Tulp heen en weer wiegen.

Maar, wees er snel bij, want er zijn er slechts 100 beschikbaar. Reserveer één of meerdere sjaals door een sms- of WhatsApp-bericht te sturen naar Jeroen Eijk (06-39212597) of Ruud Verweij (06-51039483). Mailen kan ook naar Jeroensonja@online.nl of r.verweij@borghhave.nl.

Zaterdag voor aanvang  van de wedstrijd ligt hij dan voor je klaar bij de ingang van De Tulp.

Tot zaterdag!

Sjaals VDefinitief

Geplaatst op 09/04/2015, in Algemeen. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.