C1 op Internationaal Toernooi‏

image[3]Eindelijk was het dan zover … het paasweekend, voor 4 dagen vertrok de C1 met begeleiders en enkele ouders richting Arnhem. We hadden dit weekend 3 stacaravans tot onze beschikking op de camping. Wat super was, beter dan jaar ervoor toen zaten we in scholen.

Vrijdagavond stond er een mega quiz op het programma, van het herkennen van dierengeluiden tot spijkerslaan en herkennen van muziekhits. Die avond ook nog veel lol gehad met onze Franse overburen (leuke boys). Zaterdagochtend speelden we op Papendal (wat een geweldig mooi sportcomplex).

De eerste poule wedstrijd was tegen V&S uit Groningen.  We wonnen deze vrij makkelijk met 9-3.  De wedstrijd werd toevallig door ons goed fluitend Foreholte koppel Daan en Anouk gefloten.

dames C1 met inloopDe tweede wedstrijd was tegen het Duitse SV Vorwarts Nordhorn dat was een twee-vingers in de neus wedstrijd we wonnen met maar liefst 29-0! Dat was om ongeveer de 40 seconden een doelpunt aangezien de wedstrijden 20 minuten duren. Zoooo de toon was gezet.

De laatste wedstrijd van die zaterdag was tegen TG Eggenstein ook komend uit Duitsland. Deze wedstrijd wonnen we ook met 8-2 dat betekende dat we eerste in de poule waren geworden en zondag uit kwamen in de “champions” poule. Een goed begin!

image[1]Snel terug naar de camping ff douchen en volgende activiteit stond op het programma we gingen lasergamen. Wat een geweldig spektakel iedereen was bloedfanatiek (ook de ouders). Bij terugkomst op de camping werd er een heerlijke BBQ voor bereid. Het heerlijke vlees werd gesponsord door Brasserie Hemels uit Sassenheim. Die avond hoorde we dat we pas dat we op zondagmiddag om 13:30 uur weer hoefden te spelen dat betekende laat naar bed en uitslapen!

Zondag, Paas 1 om 10:30 gewekt worden door de paashaas gebeurt niet elke dag! Paaseieren zoeken was ook een activiteit en daarna lekker met ze allen ontbijten ondertussen waren er vele ouders /broertjes en zussen richting Arnhem gereden om onze meiden te komen aanmoedigen. We zaten nu in de poule met 2 andere poulewinnaars.

De eerste wedstrijd moesten we aantreden tegen TSV Heiningen uit Duitsland, ook dit keer wonnen we vrij simpel met 10-2.

De volgende wedstrijd was tegen Hochfelden Dettwiller uit Frankrijk, zij waren onze overburen op de camping dat was natuurlijk wel leuk. De wedstrijd was gelijkwaardiger en leuk om te zien met prachtige doelpunten van beide kanten. Foreholte trok aan het langste eind 13-9.

Dat betekende dat we in de “champions” poule ook weer eerste waren geworden. We moesten nu tegen de nummer 1 van een ander poule er waren nog vier teams over in totaal. Nu kwam het er echt op aan. We speelde tegen Tus Brake uit Duitsland wat een snelheid hadden deze dames goed en snel handbal. We deden we konden maar deze dames waren net ietsjes sterker dan wij en helaas verloren we deze met 6-10.

Direct daarna moesten we om de derde en vierde plaats strijden ook dit keer een Duitse tegenstander het tempo was bij de tegenstander schrikbarend laag, de eerste 10 minuten gingen we mee in hun spel gelukkig herpakten we ons en trokken we de winst naar ons toe 12-5.  Een hele mooie 3e plaats bereikt op dit mooie toernooi.

image[2]In de avond gingen we lekker eten bij Pannekoekenhuis en volgde een geweldige activiteit; paashaas van de fiets schieten! Geweldig en wat een bekijks hadden we. Daarna rond half tien richting eindfeest op “Valkenhuizen” en keerden we net minuutje voor twaalven terug op de camping waar we nog even doorgingen met feest, want Melanie was jarig 20 jaar! Hoera!, de kadootjes werden uitgepakt en Mel trakteerden de meiden op een Jillz (0%) die werden direct genuttigd en we feesten nog door tot in de late uurtjes.

Het was een grandioos weekend! Iedereen ontzettend bedankt! Ik heb genoten van jullie. Super!! Ook willen we onze sponsors voor dit toernooi bedanken zonder hun was het niet mogelijk geweest. Tims Kunststoffen, Limburgia, ICT Mirage en een anonieme sponsor hartelijk dank voor jullie giften.

Geplaatst op 09/04/2015, in Dames C1, Seizoen 2014 / 2015. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.