Zaterdag 11 april huldigingswedstrijd Dames 1

Op zaterdag 11 april spelen de dames 1 hun laatste wedstrijd van dit seizoen. Het eerste damesteam is na 19 jaar weer kampioen geworden en dit moet natuurlijk met zoveel mogelijk mensen gevierd worden, zowel tijdens als na hun laatste wedstrijd!

De wedstrijd begint om 19:45 uur tegen Westsite uit Amsterdam, de nummer vijf van de ranglijst.

In de rust zullen de meisjes C1 gehuldigd worden vanwege hun kampioenschap. Na de wedstrijd wordt de dames 1 gehuldigd en gaan zij en de meisjes C1 rond 21:45 uur de kar op richting de Break-Out op sportpark Elsgeest. Onder leiding van DJ Daan zal het feest hier losbarsten.

wedstrijdposter 150411

Geplaatst op 06/04/2015, in Dames 1, Dames C1, Seizoen 2014 / 2015. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.