Plantenactie Handbal met druilerig weer toch nog goed verkocht

Zaterdag 28 maart verzamelden rond half 10 de vrijwilligers van HV Foreholte van verschillende teams bij de Break – Out. De jaarlijkse plantenactie stond weer op de kalender . Met ongeveer 40 jeugdleden en 10 volwassenen werden de wijken van Voorhout bezocht. Sommigen groepen deden hun wijk met de skelter of fiets en anderen liepen door de wijk met een auto voor de planten. Er was genoeg diversiteit om te kiezen aan de deur. De narcissen, blauwe druifjes, primula’s, viooltjes en belles werden ook binnen een mum van tijd verkocht ondanks het druilerige weer die ochtend. Verkleumd keerden de verkopers rond de klok van half één weer terug bij de Break-Out om zich te goed te doen aan een lekker warm broodjes knakworst. De activiteitencommissie kan terug kijken op een geslaagde ochtend met een goede opbrengst voor de vereniging van HV Foreholte.

Geplaatst op 28/03/2015, in Plantenactie. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.