Gezellige boel

En wat was het weer een feest in de Tulp op zaterdag 14 maart. Op het MiniHandbal Spelfeest van hv Foreholte waren wel 50 kinderen van oa. Hv MMO, hv MSV, hv Northa, hv Warmunda, hv HVV ’70, hv Stompwijk ’92 en hv Foreholte . Ook waren er kinderen uit Voorhout gekomen om eens te kijken wat handbal is en/of gezellig met hun vriendjes en vriendinnetjes handbalspelletjes te doen. Het was een gezellige boel waarbij goed werd samengespeeld in een wedstrijdje, goed overgegooid en vrijgestaan in een potje 6 tegen 6, hard werd gerend met tikkertje, goed werd gevangen als de bal over het hele hoge scherm kwam en een kwartet van spulletjes werd verzameld door snelle bewegingen te maken en goed je hoepel te verdedigen. Iedereen deed erg zijn best. Ook heel veel dank aan alle team- en spelbegeleiders die goed de spellen uitlegden en alle kinderen goed bij hun groepje hielden.

meer foto's

Geplaatst op 15/03/2015, in Minihandbal spelfeest. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s