STUNT DAMES B1 : WINST TEGEN KOPLOPER VOORSCHOTEN

De dames van HV Foreholte B1 hebben voor een stunt gezorgd door met 20 – 18 van koploper HVV Voorschoten te winnen. Nadat verleden week nipt van nummer 2 werd verloren (Stompwijk 16-14 na zelfs met 14-12 te hebben voorgestaan), lukte het vandaag wel om van een goede tegenstander te winnen.

Dames B1 1415Met Angie Bel op goal werd vanaf het begin goede druk op de tegenstander gezet en na een mum van tijd stond de B1 met 3-0 voor. En we liepen door zeer goed te verdedigen maar liefst uit naar 7-1 . HVV wist niet wat het overkwam. Tot vandaag had deze ploeg namelijk slechts 1 keer verloren, en wel van Stompwijk!

Ruststand was maar liefst 9-5 voor Foreholte. De tweede helft moest nog beginnen en met de wetenschap dat we 1 wissel minder hadden en dat Ilse Jansen problemen  met de knie kreeg, beseften de meiden dat er nog een tandje bijgezet moest worden. HVV zou immers gaan komen in de tweede helft.

Dat gebeurde ook , maar door een geweldige inzet van alle meiden en door een paar fantastische break outs werd het maar liefst 19- 12. Met nog een vijftal minuten te gaan , werd het toch nog even 19-16 maar na de verlossende 20-16 door Britt Roozen was het gedaan met HVV. Foreholte ging winnen en dat gebeurde ook met 20- 18.

Hulde aan alle hardwerkende meiden. Houd dus deze lijn vast dan gaan we wellicht nog voor meer goede wedstrijden zorgen. Klasse gedaan!!

Een trotse coach

Geplaatst op 09/03/2015, in Dames B1, Seizoen 2014 / 2015. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.