Foreholte Dames C1 blijft koppositie behouden!

Na een mooie wedstrijd verleden week tegen Aalsmeer, nu weer competitie tegen het lastige Dios uit maar met een puntje verschil gewonnen dus dat beloofde wat!

We startten met 6-0 er heerste toch wat spanning we waren niet geheel geconcentreerd. Wel kregen we na goed doorzetten na 3 minuten een penalty mee en deze werd goed benut door Karlijn 1-0. Het spel ging over en weer 1-1. Iris kon scoren vanuit het midden met een droge knal 2-1. Nog steeds waren we er niet helemaal bij slordige ballen daar maakte Dios goed gebruik van en kwam langszij 2-4. De dames werden wakker geschud. Bij ons ging het weer draaien, goede combinaties en zo werd Sanne op cirkel aangespeeld en kon zij 2x scoren 4-4. Dios bood goede tegenstand waardoor zij ook een penalty kregen maar onze Romy stond op de juiste plek en hield deze tegen. Foreholte pakte direct de bal en een lange bal waardoor Tamara  5-4 kon aantekenen. Langzaam liepen we verder uit via Zoe 6-4 en Karlijn met zweefduik 7-4. Door het veld goed breed te houden kregen de opbouwers wat meer ruimte en trok Dios gelijk aan de noodrem wat resulteerde in een penalty 8-5 door Jolijn. Er werd steeds meer druk gezet en daardoor konden Sanne en Karlijn de stand brengen naar 10-6 rust.

In de rust de puntjes op de  i zetten want we waren er zeker nog niet. Dios gaf het ons niet kado dus schouders er onder en doorzetten. Deze boodschap had Dios denk ook gekregen en zij scoorde in mum van tijd 2x 10-8. Het spel werd wat ruwer aan beide kanten maar door goed samenspel en elkaar te coachen kreeg Benthe ruimte en maakte schuinbeweging en scoorde 11-8.
De machine ging weer lopen bij Foreholte en een breakout van Jolijn die de bal netjes overspeelde naar Tamara die er net wat beter voorstond  kon 12-8 noteren. Doordat de hoek en cirkelspeelsters vele loopacties maakten en de bal snel werd overgespeeld kon Zoe 13-8 maken. Met mooi samenspel en individuele acties konden we verder uitlopen door mooie goals van Zoe,Benthe, Iris en Sanne en zo wonnen we de wedstrijd terecht met 11-19. Doelpunten gescoord: Sanne 4/ Zoe 4/ Karlijn 3(1p)/ Benthe 2/ Tamara 2/Iris 2/Jolijn (2p)

Zaterdag 14 maart a.s. uit tegen Hellas om 13:15 uur ons laatste obstakel om kampioenschap zeker te stellen dus kom ons aanmoedigen.

Geplaatst op 09/03/2015, in Dames C1, Seizoen 2014 / 2015. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.