Bomvolle Tulp ziet dames C2 winnen

De koploper uit Noordwijkerhout kwam zondag op bezoek bij de nummer 2 van de competitie.  Na een leuke wedstrijd bleven de punten in Voorhout.

Dames C2 1415Het was  zondag even een plekje zoeken op de tribune voor de wedstrijd Foreholte C2 – Northa C1. Het moet wel een super gevoel geven als je net als dames 1 voor een volle zaal mag spelen. De beide teams zette hun beste beentje voor.  Niet alles ging goed, maar er viel wel veel te genieten.

Zo was er bij Foreholte duidelijk geoefend op het wegdraaien van de tegenstander. Prachtig om te zien.  Northa heeft een aantal scherpschutters, maar Foreholte heeft een tweetal (!) topkeepers.  Als je “zekere” doelpunten weet te voorkomen, dan wachten ze een mooie toekomst. Verdedigend zat het dus wel goed. In aanvallend opzicht werd het net van de tegenstander getest op de kwaliteit. Wat een power in de schoten vanaf de opbouw. Bewegen zonder bal maakte jullie extra gevaarlijk. Tip: blijf dat ook doen! Dan kun je als team nog meer van elkaars acties profiteren.

Via 10-6 werd het 16-9 voor Foreholte. Dat de dames er blij mee waren, bleek uit het vreugde dansje. Ga door met plezier maken, dan genieten wij mee.

Een enthousiaste toeschouwer

Geplaatst op 09/03/2015, in Dames C2, Seizoen 2014 / 2015. Markeer de permalink als favoriet. 1 reactie.

1. Leuk stukje over onze wedstrijd.
    Wie heeft dit leuke stukje geschreven ?
    Groetjes een enthousiaste speelster.