Ja, ik kom graag meehelpen!

Achter de schermen zijn wij, als bestuur van Sportparkpop, al weer druk bezig om er in 2015 een knallend Koningsfeest van te maken. In 2015 vieren we ook ons 10-jarig jubileum.

Artiesten worden bezocht en geboekt, nieuwe tekeningen voor de inrichting van het terrein worden gemaakt en sponsors worden benaderd, maar het allerbelangrijkste om deze dag tot een geslaagd feest te maken zijn jullie!

Wij vinden het super dat er al veel vrijwilligers zich hebben aangemeld om te komen helpen, echter hebben we nog meer hulp nodig om van deze dag een super dag te maken!

sportparkpop 26 april 2014 101

We hebben nog vrijwilligers nodig voor de volgende afdelingen:
– medewerkers achter de bar
– toilet fooischaal-bewakers
– volle flessen en volle vaten sjouwers
– medewerkers bij de kinderhoek (schminken/suikerspinnen maken/begeleiden bij de 2 springkussens)
– kijken of het niet uit de hand loopt verantwoordelijken
– de ik kom wel helpen met opbouwen handige Harry’s
– natuurlijk de, als jullie per ongeluk toch een beetje rommel maken kom ik helpen opruimen, vrijwilligers

Zoals ieder jaar wordt de dag ingedeeld in 2 shifts. Je kunt je per shift opgeven, als je 2 shifts wilt komen helpen is dat natuurlijk ook mogelijk! Let op de Bar shift is 1 shift anders qua tijden!!

Sportparkpop 2015 begint om 14.00 uur en we sluiten het feest af om 21.00 uur.
– Shift 1: 13.30 uur – 17.45 uur
– Shift 2: 17.30 uur – 21.45 uur
– Shift bardienst: 15.30 uur – 21.45 uur

Voor de kinderhoek hebben we een apart rooster, deze is ingedeeld in 2 shifts.  Je kunt je per shift opgeven, je wordt dan bij 2 verschillende onderdelen van de kinderhoek ingedeeld!
– Shift 1: 13.30 uur – 17.30 uur
– Shift 2: 17.15 uur – 21.00 uur (Tijdens deze shift zal de kinderhoek opgeruimd worden rond 20.00)

Voor iedere vrijwilliger wordt het volgende geregeld:
– een Sportparkpop CREW t-shirt (Jubileum uitgave!)
– een warme snack
– enkele consumpties

10jaar

Speciaal voor alle vrijwilligers is er na afloop een gezellige after-party. Alle vrijwilligers die hebben meegeholpen zijn hiervoor uitgenodigd.

Mocht je het leuk vinden om ons te komen helpen, vul dan onderstaande gegevens in en mail het zo snel mogelijk terug. Mocht je nog familie, vrienden of kennissen spreken die ook graag mee willen helpen laat het ons dan ook weten. Je hoeft geen lid te zijn van HV Foreholte om mee te helpen tijdens Sportparkpop 2015.

Mocht je nog vragen hebben horen wij die graag van je!

Wil je onderstaande gegevens doorgeven aan kristelp78@hotmail.com als je wilt komen helpen;

JA ik kom graag meehelpen!

Naam:
Telefoonnummer:
Shirtmaat (S-M-L-XL-XXl-XXXl):
In het bezit van het diploma Sociale Hygiëne: Ja / Nee*

Ik wil graag de volgende tijden helpen:
Shift 1: 13.30 uur – 17.45 uur
Shift 2: 17.45 uur – 21.45 uur
Beide shifts
Shift bardienst 15.30 uur – 21.45

Kinderhoek:
Shift 1: 13.30 – 17.30
Shift 2: 17.15 – 21.00
Beide shifts

Ik zou graag willen helpen bij*:……………………………………………………………………………………………

Geplaatst op 07/03/2015, in Events, Sportparkpop. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.