Plantenactie zaterdag 28 maart

Plantenactie-3Zaterdag 28 maart is het weer zover, de gezellige plantenactie staat voor de deur. Vanaf 9.30 uur staan de voorjaarsbloeiers in de Break-out weer klaar om verkocht te worden. De verkoop gaat om 10.00 uur van start.Vele maten en soorten zullen dit jaar een kleurrijke geheel vormen. Handballiefhebbers, (jeugd)spelers, ouders, vrienden, we zijn jullie in grote getale nodig, zodat we zoveel mogelijk Voorhouters van planten kunnen voorzien. Velen handen … precies.

Ook zoeken we auto’s-aanhangers met chauffeurs waar we deze ochtend gebruik van kunnen maken. Een paar uurtjes verkoop, levert de club een leuk bedrag op! Wil je nu verkopen in  de wijk waar je zelf woont, of wil je graag de wijk van een familielid, opa, vriendin of misschien een leuke kennis, kom dan op tijd, want dan is er volop “wijk”keuze. Om 12.30 uur kunnen de helpers/verkopers naar de Break-out komen en daar staat een hapje en drankje klaar om deze ochtend goed mee af te sluiten.DSC_0425

Kun je deze dag nu niet en wil je wel voorjaarsbloeiers kopen, stuur dan even een email naar de activiteitencommissie dan zetten wij deze voor jullie apart. Zet dus een streep in je agenda: 3 uurtjes gezelligheid, een kleurrijke geheel en een leuke opbrengst voor de club. Zaterdag 28 maart van 9.30 uur – 12.30 uur.

Groetjes de Activiteitencommissie.

Geplaatst op 01/03/2015, in Plantenactie. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.