Foreholte C1 pakt ook tijdens carnavals weekend de winst

Uit tegen Westlandia = altijd lastig, het hossen zat er bij sommige nog aardig in van het carnaval maar, gelukkig gaf ook dit keer Foreholte weinig kansen weg.

Foreholte speelde goed de bal samen, daardoor ontstonden er situaties waar Westlandia geen grip op kreeg. Er werd goed gebruikt gemaakt van de hoeken en zij trokken op hun beurt weer voldoende ruimte voor de opbouwers zodat we volop konden scoren. We liepen langzaam weg en konden gaan rusten met 5-12 voorsprong.

In de tweede helft liep Foreholte verder uit, met tal van leuke combinaties, soms wel over 4/5 schijven waar balsnelheid grote rol speelde. Ook werden er mooie break-outs gelopen. Zo stond het al snel 5-23. Westlandia profiteerde van een mindere periode, gevolg 3 scores voor Westlandia: 8-23. Door vol door te gaan, wonnen we deze wedstrijd uiteindelijk gemakkelijk met 12-29. Doelpunten gescoord door: Zoë 8, Tamara 6,  Benthe 4, Elke, Karlijn, Demi, Sanne en Jolijn allen 2 en Tamar 1.

Eind van de middag zagen we dat medekoploper WHC punten had verspild aan Velo.  In de tussenstand staan we 2 punten los met nog drie wedstrijden te gaan.  Het kampioenschap is binnen handbereik maar…. we zijn er nog niet. Nu effe genieten / uitrusten van komende vakantie,  zodat we zondag 1 maart om 11:00 uur een oefenpot kunnen spelen tegen Fiquas/Aalsmeer C1, zij komen uit in de landelijke klasse. Een mooi meetpunt om te zien waar we staan met deze getalenteerde groep.

c1 beloninng na winst

Geplaatst op 17/02/2015, in Dames C1, Seizoen 2014 / 2015. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.