Nog minimaal 1 jaartje!

Hoewel we met de dames 1 nog volop in strijd zijn om het kampioenschap naar de 1e divisie, ben ik erg blij dat ik jullie kan vertellen dat ik ook na dit jaar nog trainer ben van één van de mooiste verenigingen van Nederland! Wat er ook gebeurt! Dit haalt een hoop onzekerheid weg.

Voor mij is Foreholte echt ‘mijn 2e club’ geworden. Ik kom iedere week met plezier naar de trainingen en wedstrijden, blijf graag lekker lang hangen in de gezellige kantine en vind het leuk om ook de andere teams van de vereniging te volgen. Daarom ben ik erg blij dat het bestuur mij vroeg om nog een jaar trainer te zijn van de damesselectie.

Dit zijn altijd formele gesprekken, die via een bepaalt patroon horen te lopen, maar voor mij was het ervoor al duidelijk dat ik dit erg graag wilde. Ik heb namelijk het gevoel dat we met de dames een mooi traject ingegaan zijn dit jaar. Ik heb niet alleen het idee dat we veel winnen en daardoor bovenin mee doen, maar ik heb ook het gevoel dat dit gepaard gaat met leuk handbal. Daarnaast zit er zoveel rek in deze groep, dat ik zeker nog voldoende potentie zie.

RicardoClarijsOok ben ik erg blij met het snelle handelen van de club, en de intentie die er is om voor een langere periode samen te werken. Om zo te bouwen aan een goed presterend eerste team, maar ook in de breedte te ontwikkelen, met dames 2, maar ook de goeie A-lichting die er aan komt. Die weg zijn we begin dit jaar in gegaan, en ik merk aan het spel dat deze teams steeds dichter naar elkaar komen.

Naast het handballende deel is voor mij ‘het gevoel’ misschien nog wel belangrijker. Het enthousiasme binnen de gehele club, de volle tribunes, het meeleven van iedereen bij de prestaties van de dames, maar ook de openheid en warmte die ik vanaf dag 1 gevoeld heb, maken Foreholte voor mij een speciale club. Daarom hoop ik dat dit volgend jaar zo blijft, ook als het wat minder zou gaan, want de uitstraling die de club daardoor op handballend-Nederland heeft, is iets om trots op te zijn.

Steun ons waar kan in de laatste fase van dit seizoen, dat is een sterkte van ons team, en dus ook tot volgend seizoen!

Ricardo

Bericht bestuur

HV Foreholte en trainer Ricardo Clarijs gaan nog een jaar door. Handbalvereniging Foreholte heeft de samenwerking met Ricardo Clarijs, trainer/coach van de dames selectie, met een jaar verlengd. Ricardo Clarijs is in zijn eerste jaar bij de Voorhoutse tweede divisie club succesvol bezig. Momenteel bezetten de dames de eerste plek in de competitie. Het bestuur van de handbalvereniging is meer dan tevreden over de verlengde verbintenis. “Op een gegeven moment ga je om tafel zitten en kom je eruit. Het klikt goed tussen Clarijs en de vereniging. De prettige samenwerking maakt de keuze logisch en eenvoudig.  Wij gaan de toekomst met vertrouwen tegemoet.”

Bestuur Handbalvereniging Foreholte

Voorhout 12 februari 2015

Geplaatst op 12/02/2015, in Bestuur, Dames 1, Seizoen 2014 / 2015. Markeer de permalink als favoriet. 1 reactie.

1. Foreholte en Ricardo Clarijs gefeliciteerd met het toevoegen van nog een jaar samenwerking tussen beide. We hopen dat het slot van de competitie het resultaat mag opleveren, waar de dames recht op hebben. Succes voor de laatste wedstrijden van dit seizoen en hopelijk kan Foreholte nog lang genieten van jouw aanwezigheid.