Foreholte F2 speelt allereerste oefenwedstrijdje tegen Warmunda F

Door de continue groei van onze F-ies en Kabouters is er besloten voor het veldseizoen  een F2 op te richten. Maar voordat zij aan de echte wedstrijden gaan beginnen moet er natuurlijk geoefend worden. Ook Warmunda heeft sinds dit jaar een beginnende groep F-ies dus een leuke tegenstander om eens te oefenen. Daarom gingen onze gespannen kinderen zondagochtend voor hun allereerste wedstrijdje naar Sporthal De Geest. Al snel bleek dat de kinderen aan elkaar gewaagd waren. Met een ruststand van 2-3 voor Foreholte werd er even wat gedronken waarna  met rode wangen de wedstrijd werd afgesloten met 5-4 voor Warmunda. De spanning was eraf. De kinderen die gescoord hadden, hadden vleugels gekregen. Een fantastische wedstrijd !! En fijn om zulke goede contacten te hebben met omliggende verenigingen om deze activiteiten te kunnen organiseren.

Geplaatst op 09/02/2015, in Jeugd F, Seizoen 2014 / 2015. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.