Weer Monsterscore voor Dames C1

Thuis tegen Hercules zonder de geblesseerde Sanne (enkel).  Snel beter worden hoor Sanne! En zonder Melanie. Verleden keer tegen Hercules uit hadden we een monsterscore bereikt (14-42) het plan was om te proberen deze scoren te evenaren of zelfs te verbeteren en dat deden de meiden en hoe…

Er werd zeer voortvarend gestart en na 10 minuten stond het al 10-1! Met mooie loopacties en goede acties. Voor het publiek was het een genot om naar te kijken. De cirkel dit keer door Elke bemand, werd in die 10 minuten meerdere keren bereikt en zo kon ze er al 4 inleggen in de beginfase. De “zegekar” werd door getrokken we zetten leuke wisseltjes in en zo stond het na 25 minuten spelen 22-3, dat is gemiddeld 1 doelpunt per minuut!

In de rust (iedereen had een grote glimlach) werd aangegeven nog meer balsnelheid en oefenen op de nieuwe wisseltjes die we geleerd hadden. Direct na rust zette Iris de wissel “Noorwegen” in iedereen deed zijn taak en zo kon Zoë de eerste van “Noorwegen” aantekenen die vandaag trouwens lekker op dreef was. We liepen steeds verder weg van Hercules iedereen kwam aan bod en pikte zijn doelpuntje mee ook met mooie individuele acties 29-5.

Hercules begon de moed op te geven liepen niet veel meer en daardoor trokken ze uit frustraties nog aantal keer aan de noodrem dat leverde in totaal 3 penalty’s op. Door hard te werken, word je dus beloond en zo wonnen we de wedstrijd met weer een super score met maar liefst 44-10 goed voor doelgemiddelde! We komen elke week stukje dichterbij maar…. We zijn er nog niet komende zondag tegen het lastige Westlandia uit aanvang 12:30 dus kom ons aanmoedigen dat hebben we echt nodig!

Doelpunten gescoord door: Zoë 8/Tamara 7(1p)/ Elke 6/ Jolijn 6/ Benthe 4/ Karlijn 4/ Demi 3/Iris 3/ Tamar 2 (1p) en Romy 1p.

Geplaatst op 08/02/2015, in Dames C1, Seizoen 2014 / 2015. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.