Odis – Dames C1

We vertrokken met 10 speelsters naar de Lier zonder Karlijn en Tamar maar met Marieke van de C2 (bedankt Marieke!).

Foreholte begon beetje rommelig aan de wedstrijd 1-0 maar, herpakte zich al snel, goed doorgaan van Tamara zij scoorde de gelijkmaker 1-1. Mooi samenspel vanuit gehele linie zo kwam er bij Benthe een gaatje en liep zo door de verdediging heen en scoorde 1-2. Odis vocht zich goed terug en daardoor maakte Foreholte enkele overtredingen wat werd bestraft met twee penalty’s tegen, Romy stond op de juiste plek en hield er één uit, top!: 2-5.

Er werd goed druk gezet en wisseltjes ingezet zo liepen we uit naar 3-9. Odis speelde slordig uit en Benthe stond als een “havik” de bal op te wachten net op moment dat keeper de bal ging spelen sprong Benthe er voor en strafte direct af 3-10. Vlak voor rust kregen we nog pingel mee die Demi snoeihard inschoot en met 4-11 gingen we de rust in. Na de rust was de boodschap nog meer druk te blijven zetten en uitstappen op hun opbouwers.

Vlak na rust kreeg Iris in het midden veel ruimte en scoorde met een lage bal de 6-13. Op links zette Zoë goed door en scoorde 2x achter elkaar snoeihard de bal in de touwen 6-15. Leuke combinaties en ook scherp zijn bij het verdedigen leverde Jolijn een vrije loop op richting doel en scoorde beheerst 7-17. Ook Marieke pikte haar doelpuntje mee en scoorde vanuit de hoek 10-20. Odis probeerde nog wat terug te doen en scoorde met twee afstandsschoten 12-20. Foreholte trok door en maakte korte mette met Odis de hoeken en cirkel speelsters kregen ook nog kansen en zo scoorde Elke en Sanne 13-22 en 13-23. Nog een prachtige pass keurig op maat kon Sanne 13-24 aantekenen. We wonen uiteindelijk terecht met 16-25.

Volgende week weer thuis tegen Hercules op zondag om 10:00 in de Tulp.

Doelpunten gescoord door: Jolijn 5, Tamara 4, Benthe, Sanne, Demi en Zoë allen 3, Iris 2, Elke en Marieke ieder 1.

Geplaatst op 04/02/2015, in Dames C1, Seizoen 2014 / 2015. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s