Foreholte A1 pakt koppositie

Vandaag stond de spannende wedstrijd tegen Veneco Velo A2 op het programma. Veneco Velo stond op de eerste plaats met 14 punten uit 8 wedstrijden en wij stonden op de tweede plaats met 12 punten uit 7 wedstrijden. We wisten dat als we vandaag zouden winnen dat we dan eerste zouden staan. Als we zouden verliezen dan was er minder kans op het kampioenschap, dus we gingen er met de volle 100% voor.

Het fluitsignaal ging en Veneco Velo begon met de bal. Wij begonnen meteen fel en stonden met 3-0 voor. De stand liep gelijk op met mooie aanvallen. Er werd goed druk gezet en hier konden wij van profiteren. We hadden van te voren afgesproken dat we de verdediging goed dicht zouden houden en dit ging ook goed. We gingen de rust in met een stand van 14-10 voor ons.

Na een goed praatje van de coach begonnen we met veel moed aan de tweede helft. Veneco Velo kwam na 15 minuten toch wat dichterbij met een stand van 16-14. Zij kregen veel 2-minuten straffen en hier profiteerden wij van. We verdedigden de tweede helft ook goed en als er iemand doorheen kwam hadden we daar onze keepster nog staan die er veel ballen uithield. Af en toe liepen we ook wat break-outs, maar dat ging vandaag wat minder goed. Uiteindelijk was de eindstand 23-18 in het voordeel van ons! Het was een spannende, maar ook een hele leuke wedstrijd om te spelen.

Groetjes de meiden van de A1.

Wil je nog meer foto’s van deze wedstrijd, klik dan hier.

Geplaatst op 01/02/2015, in Dames A1, Seizoen 2014 / 2015. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.