Dames C1 – Velo (22-8)

Thuis tegen het altijd “lastige” Velo.  Het is een goede ploeg met enkele sterke individuele speelsters maar…. alleen is niet voldoende om te kunnen winnen. Als één team gezamenlijk maak je meer kans. Foreholte kon uiteindelijk met goed spel de winst binnen halen.

Alle speelsters waren aanwezig dus volle bak alleen coach Mel was er niet maar, met Debbie erbij komt alles goed. We speelden een vrij vloeiende wedstrijd met mooie aanvallen en goals zo stonden we al snel voor met 6-2. We lieten ons zeker niet gek maken :-). Na 10 minuten kwam de klad er in bij Velo. Veel gemopper wat resulteerde in tijdstraf en 2 penalty’s. 13-5 rust.

Na de rust was het advies goed uitdekken van hun opbouwer en de cirkel geen meter ruimte geven. Dat pakte goed uit. Velo zocht de grens van het toelaatbare op. Na het neerhalen van een speelster werd de pingel gescoord: 14-5. We trokken de kar door en het doelpunten festijn begon, we liepen uit naar: 19-6. Leuke wisseltjes werden ingezet en het uitspelen van nogmaals een tijdstraf werd ook goed benut door Foreholte en zo wonnen we met 22-8.

Doelpunten gescoord door: Zoe 5 (2p)/Sanne, Elke, Tamara ieder 3/Benthe 2/Demi 2/Jolijn 2(1p) en Iris en Karlijn beide 1.

Zondag a.s. uit tegen Odis, aanvang 14:30 uur.

Geplaatst op 25/01/2015, in Dames C1, Seizoen 2014 / 2015. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s