Regiofinale beker niet aan Foreholte besteed

De omstandigheden zaten niet mee voor de Voorhoutsen. Afgelopen zaterdag nog de lange busreis naar het Limburgse Horn met een pittige conditie vergende wedstrijd en dinsdagavond weer naar Zoetermeer, na veelal een lange werkdag. Na de eerste helft, waarin Foreholte met moeite staande bleef, bleek in de tweede helft dat het gewoon niet ging. Verdedigend liet men steekjes vallen en aanvallend was er weinig inspiratie. Rust 13-11. Eind 24-17.

De eerste helft verliep op zich nog niet zo slecht, maar er werden  o.a. helaas 2 penalties en 3 breaks gemist en verder waren de beide teams aan elkaar gewaagd. Toch bleek dat men niet het juiste vizier had. Teveel pogingen voor een score.

In de tweede helft wist Gemini pas na 5 minuten als eerste te scoren, ook hier de nodige moeilijkheden. Maar na tien minuten werd het spel van Foreholte steeds minder qua balroulatie, aanspelen en schot op doel. Gemini profiteerde hiervan en liep geleidelijk uit, voornamelijk door het goede spel van de linker opbouwster en de cirkelspeelster. Zij wisten met hun team 10 minuten voor tijd zelfs op 8 doelpunten verschil te komen. Het moet gezegd worden, Foreholte bleef ervoor knokken, maar het zat er gewoon niet in vandaag. Ze konden nog wel voorkomen dat ze werden afgeschoten en dat pleit voor de werklust van de dames. Het werd nu 24-17. Scores door: Anabel Arroyo 4 (2p), Naomi Hoogervorst (1p) en Saskia Kolster beide 3, Nikki van der Post (1p) en Lot van Kampen 2, Melanie Zwaan (1p) en Annet Kraakman en Dana Vincenten allen 1 x. Een wedstrijd om snel te vergeten en zich nu te focussen op de competitie. Zaterdag 17 januari is de wedstrijd in de Tulp tegen MHV ’81 waarin de dames er weer zullen staan. Komt dat zien en moedig ze aan.

Op handbalstartpunt staat ook nog een stukje over deze wedstrijd.

Geplaatst op 14/01/2015, in Dames 1, Seizoen 2014 / 2015. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.