Dames C1: eerste winst in het nieuwe jaar is een feit!

Afgelopen zondag thuis tegen Hillegom, onder leiding van jonge scheidsrechter Aron (prima gefloten!), begonnen we met een 3-2-1 opstelling. De meiden hadden er weer zin in en startten direct scherp, na een mooie onderschepping en goed samenspel stond al snel 5-2. Doordat er vanuit de hoeken en zijopbouwers goed druk werd gezet, kwam er veel ruimte in het midden en op de cirkel en zo stond in mum van tijd 9-3. Weer een mooie onderschepping van Sanne, die maakte een run en maakte keurig 10-3. Hillegom wist niet goed wat ze met onze snelle breaks aanmoesten. Daardoor trok Hillegom maar liefst 3x aan de noodrem, wat resulteerde in 3 pingels. Die werden dan ook weer benut door Sanne en Jolijn (2x). Zo gingen we uiteindelijk rusten met een 16-5 voorsprong.

Voor de tweede helft was de boodschap; druk blijven zetten vanuit de hoeken, wisseltjes inzetten en vooral onze snelheid gebruiken. Zo gezegd, zo gedaan. Demi en Iris kregen veel ruimte in het midden en scoorden beide 2x achter elkaar 20-7. Nog een mooie pas van Benthe op Tamara die kwam invliegen en 21-7 aantekende. De meiden van Foreholte trokken nog even door op hun snelheid en Hillegom had weinig meer in te brengen 27-10.

Doelpunten gescoord door: Jolijn 6 (2p), Sanne 5 (1p), Demi 5,  Iris 4, Tamara en Zoë beiden 3 en Benthe 1.

De punten zitten weer in de tas. Zondag uit tegen EHC 10:30 uur.

Geplaatst op 14/01/2015, in Dames C1, Seizoen 2014 / 2015. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s