’t Boekie verschijnt een dagje later

image004

Beste mensen,

De meeste van jullie zullen verwachten dat de papieren versie van ’t nieuwe Boekie (nummer 149 al weer) aanstaande dinsdag zal verschijnen. Maar dat is precies de avond dat onze Dames 1 de finalewedstrijd voor de regiobeker spelen in Zoetermeer. En omdat onze meiden alle steun kunnen gebruiken die mogelijk is, willen de makers van ’t Boekie daarbij niet ontbreken en meehelpen om Foreholte naar de overwinning te supporteren.

Dit betekent dan wel dat het niet meer lukt om nog diezelfde avond ’t Boekie te rapen. Dat gaan we dan de woensdagavond doen.

Clara heeft al een bericht rondgestuurd naar alle leiders dat woensdagavond 14 januari a.s. vanaf 21:00 uur de Boekies in de Break-Out kunnen worden opgehaald. Maar kan je niet wachten tot je ’t Boekie via je leider ontvangt, dan mag je jouw eigen Boekie die avond natuurlijk ook zelf komen ophalen.

De Boekies die overblijven neemt Clara mee naar huis. Ze kunnen dan worden opgehaald op Schoutenlaan 40 (geef wel even een belletje / appje van tevoren: 06 44 81 27 59).

Alvast bedankt!

Geplaatst op 11/01/2015, in Redactie / 't Boekie. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s