Sportparkpop bedankt vrijwilligers van HV Foreholte!

sportparkpop bedankt vrijwilligers 2014 voorzijde sportparkpop bedankt vrijwilligers 2014

Aan het eind van het jaar kunnen wij als bestuur van Sportparkpop tevreden terug kijken op een muzikaal jaar dat succesvol  is geweest mede door vrijwilligers van handbalvereniging Foreholte die voor een groot deel hun steentje…zeg maar gerust voor sommige vrijwilligers… een behoorlijke steen…hebben bijgedragen. Wij als bestuur willen jullie daar nogmaals hartelijk voor bedanken!

Volgend jaar treedt de band Allstars  tijdens ons 10-jarig bestaan op! Zij raken inmiddels bekend door het hele land. Bekijk ook hun leuke fimpje!

Geplaatst op 23/12/2014, in Sportparkpop. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.