Dames C1 sluiten 2014 af met winst

De laatste wedstrijd in 2014 tegen Velo in Wateringen altijd lastig. Velo is een ploeg die nooit opgeeft en er altijd voor gaat net als onze C1 trouwens. Een jonge dame floot onze wedstrijd dat deed ze zeer goed, ook dat mag gezegd worden. Twee kanten op fluiten prima!

Met opperste concentratie begonnen we maar binnen de minuut BOEM 1-0. Okay wakker dus. De Foreholte machine begon te draaien.  Met mooie passes en snel spel.  Daar had Velo geen antwoord op 1-3. Flink ingrijpen werd bestraft.  Forehholte kon profiteren van de tijdstraf en pingel: 3-9. Gewoon door gaan met eigen spel en niet je laten intimideren en dat deden we. Goed druk zetten vanuit links en zo konden we 2x achter elkaar de sterk spelende Sanne bereiken op de cirkel 3-11. Er volgende een aantal goed  loopacties en zo konden Karlijn en Benthe de 3-12 en 3-13 aantekenen. De laatste voor rust was voor Jolijn, nadat een Velo speler een overtreding had begaan, pingel 5-14

Tweede helft begon met klein dipje. Gelukkig van korte duur.  Een mooie combi van Velo 7-15. Daarna gaven de meiden van Foreholte weinig meer weg. Een zeer sterk blok en een goed keepende Romy zorgde voor weinig doelpunten tegen. Met mooie aanvallen en uitstekend doorzetten liepen we uit naar 7-19. Het spel werd wel iets harder maar, de jeugdige scheidsrechter hield het prima in de hand. De wisseltjes die de meiden inzetten liepen goed, er werd ook goed ruimte gemaakt voor de opbouw en zo scoorde Demi vanuit het midden 2 tal prachtige doelpunten 8-21. De laatste minuten gingen in en we liepen steeds verder uit. Velo had niet veel in te brengen. Op links kwam Zoë nog langszij en scoorde nog 3 geweldige mooie goals.

De wedstrijd werd dan ook winnend afgesloten met 11-28. Mooie prestatie meiden! Zondag 4 januari belangrijke wedstrijd tegen WHC (2e plaats). Doelpunten: Zoë 6, Sanne 5, Jolijn 4, Benthe 3, Demi 3, Tamara 2, Elke 2, Karlijn 2 en Tamar 1x.

Fijne feestdagen en sportief 2015 namens de meiden van de C1.

Geplaatst op 21/12/2014, in Dames C1, Seizoen 2014 / 2015. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.