Voorzitter verrast vrijwilligers voor het verkopen van heel veel clubloten.

DSC_9269

Voorzitter Kees Kraakman riep tijdens de rust van de Dames 1 wedstrijd in sporthal de Tulp, de kinderen  naar voren  die de meeste grote clubloten dit jaar hebben verkocht. Noa heeft het voor elkaar gekregen om 35 loten te verkopen, Marijn heeft 31 loten weten te verkopen en dat is ontzettend knap.  Thijs was de koploper met maar liefst 91…ja u leest het goed…91 grote clubloten!  Deze  kinderen kregen uit handen van de voorzitter een mooi shirt uitgereikt met daarop het nummer van het aantal loten dat zij hebben verkocht. Thijs kreeg ook nog een mooie handbal en dat kwam goed van pas. De voorzitter vroeg nog naar het geheim van Thijs, hoe hij zoveel loten heeft weten te verkopen. Het geheim wist hij niet helemaal zeker maar de papa van Thijs heeft hier wel een rol in gespeeld. Ook heeft het geholpen dat de eerste koper meteen 5 loten wilde kopen. De andere kopers keken op het lijstje en zeiden dan vaak ook doe er maar 5. We willen  natuurlijk niet alleen deze drie kinderen bedanken maar iedereen  die natuurlijk zijn best heeft gedaan  om zoveel mogelijk loten te verkopen. Een heel groot deel van de verkoop komt ten goede aan HV Foreholte.

Geplaatst op 14/12/2014, in Grote Clubactie. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.