FOREHOLTE OPNIEUW NAAR WINST IN DE BEKERCOMPETITIE

Donderdagavond om 21.00 uur een wedstrijd spelen, na een dag werken en net als tegenstander Westlandia ook nog een klein uur in de auto, kan niet echt een goede voorbereiding voor een bekerduel zijn. Beide teams speelden duidelijk onder hun niveau. De Voorhoutsen namen een 4-1 voorsprong om verder de hele wedstrijd dit niet meer uit handen te geven. De in de eerste divisie spelende ploeg uit Naaldwijk werd na een 13-9 ruststand op een 24-22 nederlaag getrakteerd.

Het begin van de wedstrijd kende een enorm hoog tempo, zodat beide teams al halverwege de eerste helft dit moesten bijstellen. Beide teams hadden ook veel kansen nodig voor een doelpunt. Met name Westlandia toonde weinig creativiteit in haar spel. Foreholte maakte daar gretig gebruik van. Alle speelsters kwamen ook aan bod en maakten speelminuten. In deze sportieve wedstrijd deed Westlandia wat het kon, maar Foreholte was individueel sterker. Keepster Eslie Elst  hield de ploeg in de ongekend spannende eindfase op de been. Met nog minder dan 2 minuten op de klok was het 23-22. Foreholte speelde het goed uit en hield het koppie erbij en 5 seconden voor tijd scoorde Ramona Vink uit de hoek de bevrijdende treffer. Een opsteker voor het team van Ricardo Clarijs. Er werd gescoord door: Ramona Vink, Anabel Arroyo en Saskia Kolster allen 4 x,  Dana Vincenten 3 x,  Annet Kraakman, Nikki vd Post en Anouk Zwaan allen 2 x en Naomi Hoogervorst, Mariska Poot en Lisanne Ruiter allen 1 x.

Geplaatst op 12/12/2014, in Dames 1, Seizoen 2014 / 2015. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.