Bert Pilaszek winnaar vrijwilligersprijs 2014

Op woensdag 10 december 2014 reikte wethouder Arno van Kempen de Teylingse Vrijwilligersprijs Voorhout uit aan Bert Pilaszek. De prijsuitreiking vond plaats in Cheers.

Bert Pilaszek is voorgedragen vanuit handbalvereniging Foreholte, Sportparkpop en kinderboerderij Voorhout. In de jaren 80 kwam Bert in Voorhout wonen en heeft zich toen direct in zijn nieuwe woonplaats ‘gestort’. Hij is jarenlang voorzitter van de HV Foreholte geweest. Hij begon zijn bestuurlijk werk toen de vereniging bijna failliet was. Onder zijn leiding is de vereniging ‘herrezen uit de as. Op dit moment is hij voorzitter van stichting Sportparkpop, maar niet alleen een bestuurlijke voorzitter, hij staat ook gewoon ‘met de voeten in de klei’ als er (het hele jaar door) aangepakt moet worden. Ook van kinderboerderij de Klaprooshof is Bert de voorzitter en tevens grote animator. Hij zorgt met name voor de uitrol van nieuwe initiatieven en heeft ook een rol gepakt in het benaderen van fondsen waardoor de vele projecten financieel ook goed haalbaar worden.

Bron: deTeyding.nl

Bert Pilaszek

Geplaatst op 11/12/2014, in Algemeen. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.