Feel Good nieuwe sponsor HV Foreholte

Op zondag 6 december 2014 ontvingen de speelsters en de begeleiding van de Dames 3 van HV Foreholte uit handen van hun kersverse sponsor “Sport|Voedingsadviesbureau Feel Good”, in persoon van eigenaresse Steffanie Caspers, een nieuw trainingsjack. Steffanie heeft een drie jarige sponsorovereenkomst gesloten met HV Foreholte  en daar is de vereniging heel blij mee! Sport|Voedingsadvies bureau Feel Good is een zelfstandige diëtisten-praktijk gevestigd in Warmond, Leiden en Leiderdorp.

Bij Sport|Voedingsadviesbureau Feel Good kunt u terecht voor het bereiken en behouden van een gezond gewicht en een gezonde leefstijl, maar ook voor diverse andere voeding gerelateerde ziektebeelden. Feel Good is gespecialiseerd in de begeleiding van (top)sporters bij het optimaliseren van voeding rondom sport. Hiermee zijn sporters op voedingsgebied 100% voorbereid op het leveren van topprestaties. Daarnaast kunt u bij Feel Good ook terecht voor diverse voorlichtingen over (sport) voeding en gezondheid.

Sport|voedingsadviesbureau Feel Good heeft als doel: het persoonlijk begeleiden van cliënten en patiënten bij het bereiken en behouden van een gezond gewicht en gezonde leefstijl, zodat zij zich weer lekker en goed gaan voelen, het beste uit hun (sport)prestaties kunnen halen en waardoor zij uiteindelijk (nog meer) van het leven kunnen houden en genieten.
De twee lijfspreuken van Feel Good zijn dan ook niet voor niets:

FEEL GOOD, LOVE LIFE! & FEEL GOOD, PERFORM GOOD!

http://www.feelgoodlovelife.nl

 

Geplaatst op 07/12/2014, in Dames 3, PR sponsor commissie, Seizoen 2014 / 2015. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s