Prinsenpaar op bezoek bij Dames 1 wedstrijd

Trots zijn wij als vereniging met het bezoek van het prinsenpaar en jeugdprinses Romy van Duin met jeugdprins Rick van der Luyt tijdens de Dames 1 wedstrijd tegen Gemini. Voor Rick en Romy geen onbekend terrein bij de Dames 1 wedstrijd omdat beiden al een aantal jaren zelf de handbalsport bedrijven bij deze vereniging en zij ook vaak op de tribune zitten om andere teams aan te moedigen. Tessa, de hanbalSTER van de dameswedstrijd mocht niet alleen met de meiden van de dames 1 het veld op en scoren in het doel van Gemini maar na afloop, met winst voor Foreholte mocht zij ook met het hele team en de koninklijke staf op de foto! Wat een mazzeltje voor haar!

Geplaatst op 30/11/2014, in Dames 1, Seizoen 2014 / 2015. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.